שימו לב, אירוע כזה הרבה זמן לא היה בישראל.
סבב ה-ATP בדרך חזרה לישראל ועם תחרות נוצצת במיוחד. בסוף חודש ספטמבר, 25/26.9, צפוי להתחיל בתל אביב טורניר ATP 250 עם בכירי הטניסאים מהסבב העולמי. התחרות שתכלול פרסים בשווי של כמיליון דולר, צפויה לצאת לפועל בזכות מימון של איש העסקים מיכאל מירשווילי, שעומד מאחורי הרעיון והמטרה היא בהמשך להפוך את האירוע הנוכחי למסורת.
הטורניר היוקרתי צפוי להתקיים במרכז הירידים בתל אביב (אקספו), בביתן 1 ו-2 עם ארבעה מגרשים שיארחו את כוכבי הסבב שיגיעו.
צוותו של מירילשווילי, שלקחו חלק בקיום התחרות בסנט פטרסבורג , הגיעו לפני כשבוע לישראל ובחנו את האפשרויות לקיום התחרות, כשבינתיים קיבלו אישור מיוחד מסבב ה-ATP לקיים את התחרות באולם. כידוע, אירוע בסדר גודל שכזה מצריך לא מעט השקעה ומשאבים ומירשווילי איש העסקים שהגה את הרעיון מצפה גם לעזרה ממשלתית בנושא.
בתכנון המקורי של ראשי הסבב טורנירים בתאריכים אלה היו אמורים להתקיים בסין ובבולגריה, אולם כרגע נראה שהחלופה המפתיעה שעלתה היא קיום הטורניר היוקרתי על סך 250 נקודות דירוג בישראל, כשבוע אחרי מפגש הדייויס של הנבחרת המקומית מול המקבילה מצ’כיה בהיכל קבוצת שלמה. ייתכן וזה יהיה גם טורניר הפרישה של יוני ארליך, שרשם עד כה קריירה מפוארת כאחד משחקני הזוגות הטובים בעולם.
כמו כן נודע כי שחקנים מהטופ 10 בעולם צפויים לקבל תשלום נוסף על הגעתם לכאן, כך שייתכן ובאמת נראה לא מעט שחקנים מהעשירייה הראשונה נוחתים בזה אחר זה בנמל התעופה בן גוריון.